Contact

De stichting is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 41126957 en wordt geleid door een bestuur, terwijl er daarnaast ook een aantal vrijwilligers actief is. Nadere informatie is altijd te verkrijgen, per email, post of telefoon. Houdt bij het benaderen van onze medewerkers altijd rekening met het feit dat ze als vrijwilliger betrokken zijn en dus in hun vrije tijd een bijdrage leveren!

Begunstigers

Als u begunstiger wilt worden van het Loo-archief of een abonnement wil op de Loo-Kroniek, dan kunt u zich daarvoor aanmelden per email aan: [email protected]
De kosten bedragen € 20,- per jaar. Bij opgave graag uw volledige naam- en adresgegevens opnemen en uw geboortedatum. Na aanmelding ontvangt u een verzoek tot betaling van de verschuldigde jaarbijdrage. Het eerstvolgende nummer van de Loo-Kroniek wordt u na verschijning toegestuurd. Abonnees van de Loo-Kroniek kunnen de Loo-Kroniek ook vanaf de site downloaden.
Mocht u geïnteresseerd zijn in archiefonderzoek, dan kan daartoe een gemotiveerde aanvraag worden ingediend bij de secretaris.
Uw aanvraag zal worden beoordeeld. Bij instemming met uw verzoek zal een afspraak worden gemaakt voor een bezoek aan het Loo-archief, waar u inzicht kunt krijgen in de gegevens.

Bereikbaarheid

Stichting Loo-Archief
Gravenborch 11
3992 CA Houten
030-6351611
[email protected]

Toegang tot de site

De website heeft een openbaar deel en een besloten deel.
In het besloten deel van de website is meer informatie te vinden, o.a. de eerder gepubliceerde Loo-Kronieken, foto’s van de reünies, enz.

Om toegang tot het besloten deel te krijgen, is registratie vereist.
Begunstigers van de stichting krijgen altijd toegang tot de website en de digitale stamboom, maar moeten zich wel (éénmalig) registreren. Na registratie kunt u inloggen en krijgt u toegang tot het besloten deel van de website.
De verdere contactgegevens zijn alleen toegankelijk na inloggen op de website.

Registreren, inloggen, eigen gegevens aanpassen

Klik <HIER OM IN TE LOGGEN> als u zich geregistreerd heeft.
Klik <HIER> om door te gaan naar het overzicht van de vrijwilligers van de stichting
Klik <HIER> om u te registreren.
Klik <HIER> om uw gegevens aan te passen.